Vindeau droguri în cantităţi impunătoare, dar au fost descoperiţi. Ce pedeapsă riscă tinerii

Embed:

Doi locuitori ai Capitalei cu vârstele de 26 ani şi respectiv 56 ani au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru faptul punerii în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice de origine vegetală în cantiăţi impunătoare.

Bănuiţii au fost documentaţi şi monitorizaţi timp de aproximativ două săptămâni de zile, perioadă în care poliţiştii au acumulat probe concludente în acest sens.

Fiind autorizate percheziţii la domiciliile lor, forţele de ordine au depistat şi ridicat cantităţi impunătoare de etnobotanice, precum şi pacheţele cu o substanţă sub formă de praf de culoare albă şi cafenie, care urmau să fie vândute consumatorilor de droguri.

Toate probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, iar bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Respectiv ei sunt cercetaţi penal pentru trafic ilicit de droguri şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu