Vin ploile peste Moldova. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Noaptea și dimineața va fi ceață. Ziua, izolat, va ploua slab. La Briceni și Soroca se vor înregistra zece grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 12 grade, iar la Tiraspol 13. La Leova maxima va fi de 14 grade, iar la Comrat și Cahul sunt prognozate 15 grade.

În Capitală, în această noapte vor fi trei grade. Mâine, temperatura aerului va ajunge până la 13 grade Celsius. În următoarele zile se așteaptă ploi, iar maxima va ajunge până la 14 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma și Viena se vor înregistra 14 grade, iar la Madrid va fi cu două grade mai puțin. La Paris și Berlin sunt prognozate 11 grade Celsius, iar la Londra zece. La Budapesta și Belgrad vor fi până la 17 grade. La Varșovia maxima va fi de 15 grade, iar în capitala Cehiei va ploua și vor fi zece grade. La Atena termometrele vor arăta 20 de grade, iar la București cu un grad mai puțin.

La Ankara se așteaptă 18 grade Celsius, iar la Kiev vor fi șapte grade. Mai frig va fi la Moscova, unde sunt prognozate minus două grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu