Vin ploile în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, pe întreg teritoriul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 15 grade Celsius, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 17 grade, la Tiraspol, 18, iar la Leova, 19. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 20 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 18. În următoarele zile se aşteaptă vreme instabilă. Maximele vor oscila între 21 şi 29 de grade, iar minimele, între 11 şi 14.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil, pe alocuri vor cădea ploi slabe. La Madrid şi la Roma, termometrele vor indica 27 de grade. La Paris şi Berlin sunt prognozate 21, iar la Londra, cu două grade mai puţin. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 21 de grade, în timp ce la Praga vor fi 19. La Varşovia meteorologii anunţă 15 grade, iar la Belgrad vor fi 18 şi va ploua. În Capitala României termometrele nu vor arăta mai mult de 22 de grade Celsius. La Atena se aşteaptă până la 28, iar la Ankara, 26. La Kiev şi la Moscova va fi mai rece, maxima nu va depăşi 13 şi. respectiv, 11 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu