Vin ploile în toată țara! Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara va ploua slab. La Briceni şi Soroca se vor înregistra cinci grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă şase grade, iar la Tiraspol, Leova, şi Comrat sunt prognozate opt grade Celsius. La Cahul termometrele vor arăta 10 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi trei grade Celsius, iar mâine se vor înregistra şapte grade Celsius. În următoarele zile vremea se încălzeşte uşor, iar termometrele vor indica maxime de până la 11 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid se vor înregistra 13 grade Celsius şi va ploua. La Paris şi Berlin sunt anunţate trei grade, iar la Londra va fi cu un grad mai mult. În capitala Italiei meteorologii prognozează 11 grade, însoţite de ploi. La Viena, Praga, Budapesta se aşteaptă trei grade. La Varşovia şi Belgrad termometrele vor indica două grade. În capitala României cerul va fi înnorat şi nu va fi mai cald de şapte grade. La Ankara maximele vor fi de 11 grade, iar la Atena de 14 grade. La Kiev vremea se încălzeşte uşor până la trei grade pe timp de zi şi se aşteaptă ploi slabe. La Moscova valorile nu vor depăşi două grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu