VILA LUXOASĂ DIN MALLORCA a mafiotului fugar Victor Ţopa. Cum a fost cumpărată casa de vacanţă

Mafiotul fugar Victor Ţopa, care stă în spatele Platformei "Demnitate şi Adevăr", este implicat în scheme de evaziune fiscală, iar vila de lux, pe care o deţine în Spania, a fost cumpărată din banii unei companii offshore, a cărei fondator este soţia sa, Ana.

Acest lucru rezultă din documentele pe care le deţine portalul today.md, care anterior a publicat o amplă investigaţie despre casa de vacanţă din Palma de Mallorca, unde obişnuieşte să se odihnească liderul DA, Andrei Năstase, dar şi alţi politicieni. 

Today.md scrie că vila de lux din oraşul Santa Ponca (se citeste Santa Ponsa) este deţinută de compania off-shore cipriotă Fronetex Limited, al cărei director şi proprietar este Ana Ţopa, soţia condamnatului. Investigaţia mai arată că milioane de euro din care a fost cumpărat imobilul, au fost transferaţi prin alte companii deţinute de Victor Ţopa, către Fronetex Limited. Iar de luxul acestei vile deseori profită finul de cununie al mafiotului Ţopa, liderul partidului DA, Andrei Năstase.

Citeşte şi: 

"Asta este casa lui Victor Ţopa, pe care a cumpărat-o cu 5,2 milioane de euro. Acum aici stă femeia acestuia, soţia adică şi trei din cei cinci copii al lui. Din când în când în această casă este aşteptat şi Andrei Năstase. Corturile din PMAN sunt prea puţin confortabile pentru el", a relatat jurnalistul Gabriel Călin. 

Potrivit dezvăluirilor făcute de jurnalişti, anume pe teritoriul acestei vile impunătoare, fugarii Ţopa s-au întâlnit cu mai mulţi politicieni din ţara noastră şi au pus la cale protestele platformei. Tot acolo, fostul premier Vlad Filat ar fi coordonat cu Ţopa devalizarea Băncii de Economii.

Citeşte şi: VILA de LUX SECRETĂ a lui Victor Țopa. Locul unde A FOST CREATĂ Platforma DA (VIDEO)

Autorii investigaţiei mai scriu că soţii Ţopa nu au trecut vila pe numele lor, ca să nu plătească impozite din bani nedeclaraţi. Victor Ţopa, alături de partenerul său de afaceri criminale, Viorel, au prejudiciat țara noastră cu milioane de euro, prin scheme în care erau incluse companii din domeniile aviaţiei şi financiar-bancar, prin atacuri de tip raider şi şantaj.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu