VIITORUL SUNĂ FRUMOS. Frații Damașcan sunt discipolii școlii Zimbru Chișinău

Embed:
Duelul dintre frații Damașcan din Divizia Națională este unul special.

Ilie, fratele mai mare, evoluează la Zimbru Chișinău, iar mezinul familiei, Vitalie, este atacantul rivalei de moarte a "galben-verzilor", Sheriff Tiraspol.

Cei doi au evoluat unul împotriva celuilalt în două partide din campionatul intern, "viespile" reușind să se impună, cu scorul de 1-0 și 2-1.

Vitalie Damașcan a marcat două goluri în meciurile împotriva fostei sale echipe.

"Acum noi suntem adversari și în teren încercăm să ne concentrăm mai mult la jocul nostru, nu ne gândim la asta că suntem frați sau ceva de genul", a spus atacantul FC Sheriff, Vitalie Damașcan.

Fraţii Damaşcan și-au început cariera în orașul Soroca, însă la şcoala de fotbal a clubului Zimbru Chișinău au făcut primii paşi în sportul rege. Ilie și Vitalie au evoluat împreună la echipa a doua a "galben-verzilor", dar şi în câteva partide la prima formație.

"Era ceva mai special când eram într-o echipă, când jucam împreună. Eu simțeam încrederea care mi-o oferă el, când era alături. Fratele meu mă susține foarte mult, iar când fac vreo greșeală sau nu procedez corect el este primul om care îmi spune cum ar fi mai corect și îmi spune părerea lui pe care eu cu plăcere și cu mare respect o ascult", a spus atacantul FC Sheriff, Vitalie Damașcan.

Atacantul lui Sheriff Tiraspol speră să evolueze din nou alături de fratele său la o echipă din străinătate.

"Tot ce-i posibil. Fratele meu are calități, are perspective și pe viitor eu sper și vreau să ajungem undeva sus ambii", a spus atacantul FC Sheriff, Vitalie Damașcan.

Sheriff Tiraspol va reveni din vacanță pe 25 ianuarie. Galben-negrii vor avea două cantonamente în Turcia.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu