#realIT. Viitorul selfie-ului. Noua metodă de selfie propusă de această companie (VIDEO)

Embed:

Selfie, metoda tinerei generaţii pentru a surprinde momente în timp, a luat cu asalt lumea în urmă cu câţtiva ani, iar locurile turistice sunt pline de oameni care se pozează aşa sau folosesc selfie stick-uri. Însă băţul pentru selfie nu este foarte popular şi a fost interzis în mai multe locuri.

O companie are o nouă propunere: o mică dronă pentru selfie.

AirSelfie este o dronă foarte mică ce intră în buzunar şi cu ajutorul căreia poţi face fotografii şi videoclipuri de la distanţă. AirSelfie a fost finanţat prin Kickstarter de către 2,762 de oameni care au dat 574,504 de dolari. Produsul s-a lansat la începutul lui ianuarie şi se vinde cu 300 de dolari, potrivit site-ului aNewDomain.net.

Drona este mai mică decât un smartphone obişnuit şi cântăreşte 52 de grame. Este compatibil cu mai multe telefoane precum: Huawei P9, Google Pixel, Samsung S7, iPhone 6 sau 7.

AirSelfie este dotată cu o cameră de 5 MP şi poate să zboare până la 20 de metri pe verticală. Drona, după ce a stat la încărcat 30 de minute, poate zbura 3-4 minute. Lucru care ar putea deranja iubitorii de selfie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu