"Viitorul premier al Moldovei are aproape 50 de ani, doi copii şi probleme de dicţie" DETALII

Embed:

Politicienii din cadrul fostei Alianţe pentru Integrare Europeană nu vor reuşi să ajungă la un compromis, iar în Moldova vor fi organizate alegeri anticipate. Cel puţin aşa susţin unii clarvăzători, invitaţi în platoul Publika News. Mai mult, ei au schiţat deja portretul viitorul prim-ministru.

"Om de la 44 de ani până la 50 de ani, este politician, a fost în deplăsări de serviciu prin multe ţări. Familist. Înălţimea 1.75-1.80, ochi deschişi, doi copii. Nu pronunţă corect litera "r"", a spus clarvăzătorul Moisei Lepădatu.

În acelaşi timp, astrologii îndeamnă partidele din fosta AIE să încheie negocierile în timp util.

"Alianţa 1, Alianţa 2 au fost formate în perioade de eclipse, de influenţă a eclipselor. La 25 aprilie, vom avea din nou eclipsă. Asta înseamnă că dacă vrem să fie bine până la data de 25 martie, trebuie să fie încheiate toate tratativele. Cel târziu pâna la data de 11 aprilie", a spus astrologul Tatiana Paladi.

Potrivit astrologilor, dacă până pe 11 aprilie criza politică va fi depăşită, atunci în toamnă vor fi înregistrate mai multe realizări la capitolul politică externă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu