Vieţi înghiţite de apă: Un băiat de 14 ani din satul Nicoreni, a murit înecat într-un lac

Odată cu încălzirea vremii, tot mai mulţi copii şi adulţi aleg să se odihnească pe malul lacurilor şi râurilor. Mulţi se aventurează însă în apă fără a ţine cont de pericole şi de avertismentele salvatorilor.

Un băiat de 14 ani din satul Nicoreni, raionul Drochia, s-a înecat ieri într-un iaz din apropierea localităţii. Elevul a mers cu prietenii la scăldat după festivităţile dedicate ultimului sunet de clopoţel. 

Poliţiştii susţin că minorul s-a înecat pentru că nu putea înota. Prietenii băiatului nici nu au observat când acesta a dispărut sub apă. La scurt timp, la faţa locului au ajuns mai mulţi localnici şi salvatori.

Corpul neînsufleţit al copilului a fost găsit după două ore de căutări.   Iar în satul Egoreni din Soroca un tânăr de 30 de ani a dispărut în apele râului Nistru, după ce a mers la scăldat. Poliţiştii şi salvatorii sunt acum în căutarea bărbatului.  

Tot ieri, o femeie de 60 de ani din satul Izvoare, raionul Făleşti, a murit, după ce s-a înecat în fântâna de lângă casă. Victima a fost găsită în această dimineaţă de vecini, care au venit după apă.

Lângă fântână, ei au observat o pereche de galoşi aruncaţi haotic. La faţa locului au fost chemaţi salvatorii şi poliţiştii. În acest caz a fost pornită o cauză penală. Poliţia investighează şi versiunea unui suicid. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu