VIESPILE ATACĂ LIGA EUROPEI. Sheriff Tiraspol va juca cu Valur Reykjavik

Embed:

Sheriff Tiraspol îşi începe astăzi aventura în Liga Europei, după ce săptămâna trecută a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

"Viespile" vor juca pe teren propriu cu campioana Islandei Valur Reykjavík. Meciul va conta pentru turul trei preliminar al Ligii Europei.

Sheriff este favorită clară în această confruntare şi statistica este la fel de partea gazdelor. "Galbeni-negrii" sunt neînvinşi pe teren propriu în Liga Europei din 2015.

Sheriff a rămas singura reprezentantă a Republicii Moldova pe arena europeană. Milsami, Zaria şi Petrocub au fost eliminată încă din primul tur preliminar al Ligii Europei, iar conducerea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal regretă acest fapt.

"Desigur că e păcat că din patru echipe au rămas doar una. Sheriff-ul ca şi anii precedenţi rămâne una care aduce puncte pentru echipele de club în clasamentul european", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Pavel Ciobanu a comentat şi evoluţia celorlalte echipe care au reprezentat ţara noastră pe arena internaţională.

"Am aşteptat mai mult de la Milsami. Păcat că a pierdut aşa la scor, 0-5 cu echipa Slovan Bratislava. Mi-a plăcut Zaria Bălţi, chiar dacă a avut un adversar foarte puternic, Gornik Zabrze.Jocul de la Chişinău a lăsat o impresie foarte bună. O impresie bună a lăsat Petrocub, care pentru prima dată a evoluat în aşa competiţie cum este Liga Europei. A jucat de la egal la egal şi cu puţin noroc putea să se califice", a spus președintele FMF, Pavel Ciobanu.

Pe lângă Sheriff, în ultimiii ani în play-off-ul Ligii Europei au mai ajuns doar Milsami Orhei şi Zimbru Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu