(VIDEO) Zeci de oameni i-au adus un ultim omagiu maestrului Titus Jucov

Embed:

Zeci de oameni au venit, astăzi, să-i aducă un ultim omagiu maestrului Titus Jucov. Corpul neînsufleţit al actorului a fost expus la Biserica "Sfânta Teodora de la Sihla" din capitală. Până mâine dimineaţă, în biserică vor avea acces toţi cei care vor să-şi ia rămas bun de la regretatul regizor.

Colegii de breaslă spun că moartea lui Titus Jucov este o pierdere enormă pentru arta teatrală.

"Teatrul nostru are o pierdere foarte enormă. Domnul Jucov nu mai este printre noi şi nu numai pentru teatru, dar şi pentru o ţară întreagă. Un om cu literă mare, cu o omenie şi un suflet mare", a declarat Andrei Prepeliţă, director impresar.

"O mare pierdere, o mare pierdere pentru întreaga cultură. Era un om cu un suflet mare, el era sufletul Teatrului Licurici", a constatat Viorica Dobzeu, actriţă Teatrul "Licurici".

"Am reuşit să-l cunosc pe Titus Jucov, un om de acţiune, vesel şi un om foarte activ în tot ce făcea. Pierderea lui Titus Jucov este de neînlocuit, este un gol, un vid rămas", a spus preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici, Ghenadie Jalbă.

Miercuri, la ora 10:00, corpul neînsufleţit al lui Titus Jucov va fi dus în incinta Teatrului de Păpuşi "Licurici". Maestrul va fi înmormântat la Cimitirul Central de pe Strada Armenească. Directorul Teatrului Republican de Păpuşi "Licurici", Titus Jucov, s-a stins din viaţă duminică seara, la vârsta de 63 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu