(VIDEO) Vremea bună i-a scos din casă pe moldoveni: Peste 200 de pasionaţi de schi, tubing şi sanie pe pârtia de la Dănceni

Embed:

Vremea mai puţin geroasă i-a scos din casă pe moldovenii împătimiţi de sporturile de iarnă. Peste 200 de pasionaţi de schi, tubing şi sanie şi-au dat întâlnire pe pârtia de la Dănceni. Cei care s-au bucurat cel mai mult de zăpadă au fost copiii.

Amatorii de schi au la dispoziţie o pârtie de 350 de metri, iar cei de tubing una de 170 de metri. Deşi acestea nu se compară cu cele din staţiunile montane, oamenii se declară mulţumiţi:

"Locurile unde am schiat până acum nu se compară cu acest deal, aş fi vrut să fie ceva mai mare, mai serios, dar asta avem. Ne mulţumim şi cu atât."

"Am venit aici să mă distrez, în weekend, pentru că în oraş nu ai unde să mergi, în afară de patinoarul din centrul oraşului."

"Este bine, E aproape de oraş. Asta e cel mai important. Poţi veni duminica să schiezi."

"Am fi dorit să avem ceva mai bun, dar trebuie să începem de undeva".

O oră de tubing pe pârtia de lângă Dănceni costă între 50 şi 70 de lei, în funcţie de zilele săptămânii. Cei care vin cu schiurile de acasă se pot da pe pârtie toată ziua la preţul de 150 de lei. Iar cei care îngheaţă se pot încălzi cu o cafea, un ceai sau un pahar de izvar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu