VIDEO VIRAL: Reacția unui câine la clipul DESPACITO. Ce face patrupedul atunci când se oprește melodia

Embed:

Nu doar miliarde de oameni au căzut în patima cântecului Despacito, melodia cântăreţului portorican Fonsi, ci şi necuvântătoarele.

Un exemplu este căţelul Maylo, îndrăgostit de melodia devenită hit internaţional, cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, dar şi cel mai vizionat videoclip de pe Youtube din istorie.

Într-o serie de imagini, patrupedul este surprins dând din coadă şi privind transfigurat videoclipul melodiei, ce rulează pe televizorul săpânului său, Emre.

Obsesia Despacito se manifestă şi în lumea animalelor, iar căţelul Maylo pare să fi contribuit la recordul de vizualizări ale melodiei, scrie mediafax.ro.

Căţelul dă vesel din coadă, privind transfigurat la televizorul pe care rulează melodia "Despacito ft. Daddy Yankee". 

De îndată ce stăpânul său îi închide televizorul, Mylo începe să latre, până când Emre îi deschide din nou televizorul.

Comentând asupra succesului melodiei, Luis Fonsi a declarat: "Serviciile de streaming sunt un conector pentru publicul la nivel mondial şi au favorizat ca muzica mea să ajungă în orice colţ al planetei. E o onoare că Despacito a devenit cel mai ascultat cântec din istorie".

Astfel, "Despacito" devine primul videoclip ce atinge cifra de trei miliarde de vizualizări pe Youtube. În plus, acest videoclip a primit şi cele mai multe aprecieri pe Youtube din istorie.

Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, cunoscut ca Luis Fonsi, născut în 1978, este un cântereţ, compozitor şi actor de telenovele portorican.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu