(VIDEO) Un "superclasico" cu incidente. Fanii echipelor Boca Juniors şi River Plate au urcat pe garduri şi au aprins fumigene

Embed:

Fanii argentinieni n-au vrut să strice tradiţia din Superclasico şi au provocat din nou haos la meciul dintre rivalele de moarte Boca Juniors şi River Plate. Antrenorul lui River a fost eliminat pentru proteste la adresa arbitrului, iar meciul a fost întrerupt din cauza suporterilor care au urcat pe gardurile de protecţie şi au aprins fumigene. 

River Plate a reuşit să deschidă scorul pe terenul rivalei, Boca Juniors, după doar 42 de secunde de la startul partidei. Tânărul Manuel Lanzini a marcat cu capul dintr-o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă şi a ridicat tribunele în picioare.

"Tancul" uruguayan cum i se spune în Argentina, fostul jucător a lui Fiorentina, Santiago Silva a restabilit echilibrul pe tabelă în minutul 39, iar gesturile sale de bucurie l-au speriat rău pe unul dintre operatori. 

Spiritele s-au încins la maxim, în minutul 69, antrenorul oaspeţilor, Ramon Diaz fost trimis la vestiare din cauza protestelor, iar fanii au început haosul. Arbitrii au întrerupt partida pentru ai calma pe suporteri. Meciul a fost reluat după aproximativ un sfert de oră

Scorul nu s-a mai schimbat până la final, iar gazdele au încheiat partida în inferioritate numerică după eliminarea lui Guillermo Burdisso. 

River Plate ocupă locul trei în clasament cu 22 de puncte, iar Boca Juniors e pe locul 18 cu doar 10 puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu