(VIDEO) Un gardian de la închisoarea din Cricova a fost prins cu narcotice în ceasul de mână. Ce pedeapsă riscă angajatul

Embed:

Departamentul Instituţiilor Penitenciare, în colaborare cu Procuratura sectorului Râşcani al capitalei, a contracarat o tentativă de introducere a substanţelor interzise în puşcăria de la Cricova.

Sâmbăta trecută, în jurul orei 08:00, ofiţerii Serviciului securitate al Penitenciarului nr.4-Cricova au efectuat o percheziţie corporală asupra unui angajat al Serviciului regim şi supraveghere.

Sergentul inferior a fost verificat la punctul de trecere şi control, în momentul în care urma să efectueze o eventuală intrare pe teritoriul închisorii, în scop de serviciu.

În rezultatul percheziţiei, asupra suspectului a fost depistat un pliculeţ din polietilenă care conţinea substanţă vegetală cafenie, presupusă a fi heroină. Substanţa ilicită era ascunsă în interiorul unui ceas de mână, pe care îl purta bărbatul.

Angajatul are vârsta de 28 de ani şi a lucrat în Sistemul Penitenciar în jur de un an.

Pe acest caz, Procuratura sectorului Râşcani, a pornit o cauză penală pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu, infracţiune, pentru care legislaţia prevede închisoare de la 6 la 10 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu