(VIDEO) Un bărbat din Capitală, UCIS ÎN BĂTAIE şi aruncat la gunoi. DETALII TERIFIANTE

Descoperire macabră în sectorul Râşcani al Capitalei. Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit într-un tomberon, ieri dimineaţă, de către un trecător care a alertat imediat poliţia.

Pe suprafaţa victimei au fost depistate urme de moarte violentă, iar cadavrul a fost transmis spre efectuarea unei expertize medico-legale. În cadrul anchetei a fost stabilită identitatea victimei, care s-a dovedit a fi un locuitor al Capitalei, în vârstă de 32 de ani.

În urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de oamenii legii, au fost identificaţi şi reţinuţi trei suspecţi, cu vârstele cuprinse între 29 şi, respectiv, 48 de ani.

Bănuiţii au fost încătuşaţi şi supuşi audierilor. Din spusele acestora, totul s-a întâmplat acasă la individul de 29 de ani, unde toţi patru au consumat împreună băuturi alcoolice. Ulterior, între gazdă şi victimă s-a iscat un conflict pe fonul unei datorii mai vechi. Ca urmare, totul a generat într-o altercaţie sângeroasă.

Suspecţii l-au snopit în bătaie pe bărbat, până acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă. După care, pentru a ascunde infracţiunea, au aruncat cadavrul într-un tomberon.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, oamenii legii au iniţiat o cauză penală.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu