(VIDEO) Sute de cupluri din întreaga lume s-au reunit la Campionatul Mondial de Tango

Embed:

Peste 550 de cupluri din 37 de ţări ale lumii s-au reunit la Campionatul Mondial de Tango, care se desfăşoară la Buenos Aires. Dansul pasiunii este pentru toate vârstele, iar artiştii din întreaga lume aşteaptă să-şi primească laurii la sfârşitul competiţiei.

Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an a adunat mai mulţi participanţi decât de obicei. Cei din Argentina spun că dansatorii care au ritmurile pasionale ale tangoului în sânge pot fi observaţi cu ochiul liber, chiar din prima zi a competiţiei.

"Participanţii străini pun accent pe mişcările lascive, în timp ce argentinienii, care au tangoul în sânge, perseverează mai mult la îmbrăţişări şi apropiere de partener, pentru că aşa este adevăratul dans al pasiunii. Există, totuşi, o mare diferenţă", a remarcat o dansatoare.

Competiţia din acest an este diferită, deoarece la concurs participă şi cupluri formate din persoane de acelaşi sex.

"Sunt bărbat şi dansez cu un bărbat, dar port pantofi cu toc. Pot să dansez cu orice fel de încălţăminte, iar pentru mine orientarea sexuală nu este o problemă, pentru că ador să dansez", a spus un dansator.

Nici publicul nu a fost uitat de organizatori. Spectatorii pot lua lecţii de tango gratuite. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi pe 26 august, atunci când se va încheia şi festivalul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu