VIDEO ŞOCANT. O bătrână din România, folosită drept FRÂNĂ LA CĂRUŢĂ

Embed:
Un bărbat din Suceava a surprins în timp ce mergea cu mașina pe raza comunei Şcheia o femeie care era folosită pe post de frână la o căruţă încărcată cu fier vechi.

Femeia stătea pe un cauciuc, în spatele atelajului, pentru a se asigura că acesta nu prinde viteză prea mare la coborâre. Bărbatul care a filmat incidentul şi l-a postat pe Facebook spune că femeia a fost surprinsă în trafic, miercuri.

Aceasta stătea în spatele căruţei încărcate cu fier vechi, pe un cauciuc, pentru a asigura frânarea atelajului. „Frână la Suceava, specialitatea casei în Şcheia. Mama mia… încă aşa ceva…”, comentează râzând bărbatul care a postat ineditele imagini pe Facebook.

Filmarea în care se vede că femeia era folosită pe post de frână la căruţă a fost realizată pe un drum aglomerat din comuna Şcheia a judeţului Suceava.

Căruţa era încărcată cu fier vechi şi a fost suprinsă în timp ce cobora o pantă, iar femeia era aşezată pe un cauciuc prins în spatele atelajului pentru ca acesta să nu prindă viteză prea mare la coborâre. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu