(VIDEO SENZAŢIONAL) Obama a mers în vizită în Kenya și și-a luat bunica la dans

Obama a mers în vizită în Kenya și și-a luat bunica la dans. Imaginile cu fostul președinte al Statelor Unite dansând cu bunica sa paternă au făcut înconjurul lumii.

Vizita efectuată de Obama în Kenya este prima de la încheierea mandatului de preşedinte al SUA și are ca scop lansarea unui centru pentru tineret înfiinţat de sora sa vitregă Auma Obama.

Televiziunea kenyană a difuzat imagini cu fostul lider ridicându-se de pe scaun alături de bunica sa, Sarash Obama, îmbrăcată într-un costum tradiţional, pe ringul de dans, şi efectuând câteva mişcări împreună în ritmul muzicii.

În timpul vizitei sale, Obama s-a întâlnit cu și cu președintele Uhuru Kenyatta, care a postat pe Twitter:

"A fost grozav să-i urez bun venit înapoi lui Barack Obama".

Obama, primul preşedinte de culoare al SUA şi un favorit al Africii, a făcut un tur al centrului Sauti Kuu. Localnicii care au sperat să-l vadă pe Omaba s-au aliniat pe drumul spre centru, iar o elevă a declarat pentru postul NTV: "Sunt fericită să-l văd pe fratele nostru mai mare venind astăzi".

Barack Obama va pleca marţi în Africa de Sud pentru a susţine un discurs cu prilejul centenarului lui Nelson Mandela, primul discurs public major după încetarea mandatului său de preşedinte al SUA, scrie libertatea.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu