VIDEO. Scena urmăririi şi testării cu alcooltestul al lui Dorin Chirtoacă a fost FILMATĂ: "Ce-i cu voi, măi băieţi?"

Embed:

Scena de aseară, în care primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost urmărit de poliţie şi testat de alcoolemie, a fost filmată de Andrei Donica, liderul Asociației pentru Prevenirea și Combaterea Crimelor Economice și Corupției. El este cel care a chemat poliţia atunci când a observat că primarul capitalei a băut bere şi a urcat la volanul maşinii de serviciu.

Mai mult, martorul ocular l-a blocat pe primarul capitalei în trafic şi l-a invitat să coboare din maşină. Între timp, au mai apărut doi şoferi care s-au arătat deranjaţi de faptul că edilul ar fi mers cu viteză excesivă pe străzile capitalei şi a oprit în mijlocul drumului. 

Până poliţiştii s-au pregătit ca Dorin Chirtoacă să fie testat, edilul capitalei nu a ratat ocazia să bea o cafea. De acest fapt s-a arătat indignat Andrei Donică. Martorul ocular le-a spus poliţiştilor că o cafea poate influenţa rezultatul final al testului la alcool. La rândul lor, poliţiştii au declarat că nu pot interzice acest lucru şoferilor.

Finalul testului a arătat că edilul capitalei nu era beat, iar Dorin Chirtoacă a inistat ca cei care l-au oprit să fie pedepsiţi de poliţişti. Asta chiar dacă cei doi au reiterat că primarul a mers cu 150 km/h prin capitală, iar acest fapt ar fi fost fixat de camerele de supraveghere.

Publika.md aminteşte că incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 22:00, când se deplasa din sectorul Ciocana spre sediul Primăriei. Despre întâlnirea cu agenţii Inspectoratului Naţional de Poliţie (INP), primarul a anunţat pe pagina sa de Facebook. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu