(VIDEO) Robert Kubica a pierdut poziţia de lider în clasamentul Raliului Insulelor Azore

Embed:

Robert Kubica este vânat de ghinion! Polonezul a făcut un nou accident chiar la Raliul Azore, unde s-a bucurat de cel mai bun start de la revenirea sa în sport. Kubica nu s-a accidentat grav, însă a coborât de pe primul loc pe poziţia a opta în clasamentul general.

Polonezul Robert Kubica şi-a pierdut poziţia de lider în clasamentul Raliului Azore. Fostul pilot de Formula 1 a dominat etapa a treia a Campionatul European de raliuri, dar a pierdut controlul maşinii în timpul celei de-a opta probe speciale şi a făcut un nou accident.

Din fericire, polonezul nu a avut de suferit şi chiar a revenit în cursă după 40 de minute petrecute la boxe. De eşecul lui Kubica a profitat actualul lider al clasamentului general, Jan Kopecky, care a urcat pe primul loc.

După opt probe speciale, acesta conduce cu un avantaj de 13 secunde faţă de irlandezul Craig Breen şi se află la 33 de secunde distanţă faţă de portughezul Bruno Magalhaes. Kubica a coborât pe locul opt. Ultimele şapte probe ale Raliului insulelor Azore sunt programate duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu