(VIDEO) Reţinută în flagrant! Ce pedeapsă riscă o femeie care racola minore pentru prestarea serviciilor sexuale contra plată

Embed:

Poliţiştii au reţinut o femeie în vârstă de 29 ani, originară din oraşul Cimişlia, fiind bănuită de trafic de copii şi fiinţe umane.

Anterior ea a fost judecată pentru proxenetism, fiind specializată în racolarea domnişoarelor minore, care prestau servicii sexuale contra plată, pe care le adăpostea într-o locuinţă din capitală.

Conform informaţiilor, femeia găsea victimele prin intermediul reţelelor de socializare.

Potrivit oamenilor legii, femeia a fost reţinută după ce a primit sume de bani de la două prostituate pe care le proteja. Schema de întâlnire cu clienţii şi primire a banilor era bine camuflată de bănuită. Aceasta coordona cu prostituatele prin telefon, astfel încât să nu fie văzută sau reţinută de poliţie.

Costul serviciilor sexuale pentru o oră era de la 700 până la 1000 de lei. În urma percheziţiilor în locuinţa unde erau adăpostite domnişoarele, poliţiştii au depistat şi cânepă.

Deocamdată poliţiştii au identificat cinci domnişoare cu vârstele cuprinse între 15 şi 17 ani. 

Acum femeia se află în arest pe un termen de 20 de zile şi este cercetată penal pentru trafic de copii şi trafic de fiinţe umane.

Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă închisoare pentru un termen de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu