(VIDEO) Răfuiala în trafic a unui şofer de maxi-taxi: Accelerează brusc şi merge pe trotuar, fără să-i pese de călători

Embed:

Atunci când vine vorba de răzbunare în trafic, unii şoferi de la noi nu ţin cont de faptul că sunt responsabili de viaţa pasagerilor. Este şi cazul unui conducător al unui microbuz de linie, care a ţinut să dea o lecţie unui alt şofer, chiar dacă se circula în condiţii de iarnă.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Capitală. Din imaginile surprinse de camera de bord a unui automobil se vede cum şoferul unui maxi-taxi a oprit în mijlocul drumului, ca pasagerii să coboare, fără să-i pese că microbuzul este chiar pe zebră, iar pietonii nu pot trece strada.

Asta n-a fost singura problemă creată de şoferul microbuzului cu numărul de înmatriculare K AF 191. Se pare că el i-a enervat pe şoferii din spatele său, care nu puteau să îl depăşească. Conducătorul unei maşini roşii, care a făcut cu greu o depăşire, se pare că i-a spus ceva care l-a enervat pe conducătorul microbuzului de linie, care a vrut să-i răspundă cu aceeaşi monedă colegului său din trafic. Astfel, a accelerat brusc, a depăşit automobilul roşu mergând pe trotuar cu o roată şi a tăiat unghiul, după care a frânat brusc. După câteva secunde de discuţie, ambii şoferi şi-au continuat liniştit drumul.

Dacă ai surprins şi tu încălcarea regulilor de circulaţie şi ai imagini video sau poze, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md sau prin intermediul opţiunii Ştirea Ta

Toţi suntem responsabili! Să trecem de la vorbe la fapte!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu