(VIDEO) Prim-ministrul către un deputat comunist: Cum vă numiţi? Nu vă cunosc

Embed:

Incident amuzant în cadrul şedinţei de astăzi a Parlamentului. Prim-ministrul Iurie Leancă i-a reproşat deputatului comunist Gheorghe Anghel că nu s-a manifestat nicicum, de aceea nici nu îi cunoaşte numele. Replica lui Iurie Leancă a venit după ce parlamentarul PCRM i-a spus prim-ministrului că o să-i fie ruşine de comportamentul său din cadrul şedinţei de astăzi a Legislativului.

"Cred că o să vă fie ruşine atunci când o să analizaţi comportamentul dumneavoastră de astăzi. Ceea ce faceţi, de fapt, încercaţi să vă ascundeţi în discursurile vagi, prin întrebările care nu au nimic la temă", a declarat deputatul PCRM, Gheorghe Anghel.

"Mie îmi pare foarte rău, dar nu vă cunosc şi dacă aţi putea să vă numiţi. Eu trebuie să ştiu cu cine vorbesc", a menţionat premierul.

După ce comunistul s-a prezentat, premierul a insistat ca acesta să-şi mai rostească încă o dată numele.

"Poftiţi? Îmi pare rău, domnul Anghel. Nu v-am văzut, nu v-aţi manifestat nicicum până acum şi de aceea nu vă cunosc", a adăugat Iurie Leancă.

Replica prim-ministrului a stârnit zâmbete în rândul deputaţilor.

Publika.md aminteşte că, astăzi, în Parlament este dezbătută moţiuna de cenzură iniţiată de către Partidul Comuniştilor împotriva Guvernului Leancă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu