(VIDEO) Pavel Filip despre oprirea campaniei "Un doctor pentru tine": Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți?

Embed:

Fostul premier Pavel Filip este indignat că proiectul "Un doctor pentru tine" a fost oprit. Despre stoparea programului a scris pe pagina sa de Facebook, actualul ministru al sănătății, muncii și protecției sociale din guvernul Sandu, Ala Nemerenco.

"Peste 80 de mii de oameni au fost consultați gratuit până acum în cadrul campaniei "Un doctor pentru tine". Este un proiect de care sunt mândru, un proiect care a fost gândit ca o soluție temporară până când vom reuși să construim în Moldova un sistem medical sănătos. Dacă stai în birou în Chișinău și scrii postări pe Facebook, nu construiești un sistem medical puternic și nici nu vezi cât de mari sunt problemele în satele noastre. Este un domeniu complicat, de asta am venit cu acest program de profilaxie. Închiderea lui cum va rezolva problemele care sunt?
Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți? Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite. Puteți să îi asigurați că de mâine se vor bucura de servicii medicale de calitate?", a scris Pavel Filip.

loading...

Lasă un comentariu