(VIDEO) Paradă de modă la Cannes! Vezi cum au fost îmbrăcate vedetele

Embed:

Pe o ploaie torenţială şi vânt puternic, marile staruri ale cinematografiei mondiale au strălucit la propriu pe covorul roşu. Juriul festivalului a atras toate privirile, dar nici actorii nu au fost mai prejos. Oamenii au asistat la o adevărată paradă de modă, care a culminat cu un dans parcă rupt din pelicula "Marele Gatsby".

Nicole Kidman a atras toate privirile pe covorul roşu, purtând o rochie marca Dior, pastelată şi cu flori din paiete. Tot Dior a purtat şi Carey Mulligan, care a arătat ca o prinţesă. Ea a venit la braţul colegului său din Marele Gatsby, Leonardo DiCaprio. Acesta, la rândul său, a purtat un costum negru, marca Emporio Armani, asortat cu papion.

Foarte admirată a fost şi Cindy Crawford. Diva în vârstă de 47 de ani a purtat o rochie albă de la Roberto Cavalli, cu decolteu care i-a scos în evidenţă formele. Iar interpreta Lana Del Rey şi-a accesorizat superba rochie cu bijuterii Chopard. Iar Freida Pinto a optat pentru Gucci în prima seară a festivalului de la Cannes.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu