(VIDEO) Novac Djokovic le-a făcut o farsă jurnaluştilor: A imitat-o pe Maria Şarapova

Embed:

După ce a câştigat Mastersul de la Cincinnati, Maria Şarapova arată diferit! Atît de diferit, încît schimbarea a surprins-o şi pe ea. Bine că a fost doar o farsă din partea colegului ei de zgură, Novac Djokovic.

Invitat la o conferinţă de presă, liderul mondial în tenisul masculin, Novac Djokociv, a înscenat o farsă jurnaliştilor. În momentul când prezentatorul a chemat-o pe Maria Şarapova să intre în sală, fiind invitată şi ea la acest eveniment, a ieşit un alt personaj, care o imita, mai exact, Novac Djokovic.

Se pare că lui Djokovic i-a reuşit de minune să joace teatru. Rusoaica a fost surprinsă să se vadă imitată de un bărbat. Farsa a stârnit hohote de râs în toată sala.

După ce au distrat oaspeţii, invitaţii au trecut la treburi mai serioase. Numărul unu mondial, Novak Djokovic, şi recenta câştigătoare a trofeului de la Cincinnati, Maria Şarapova, au vorbit despre reuşitele din acest an, dar şi despre planurile de viitor. Pe 29 august, jucătorii de tenis urmează să participe la US Open.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu