(VIDEO) "Nopţi albe" în ajun de 8 Martie. O şoferiţă afirmă că a fost prinsă beată în mod expres

Embed:

Mai mulți şoferi, suspectaţi că ar fi consumat alcool, au fost traşi pe dreapta, noaptea trecută, de agenţii de circulaţie. 15 conducători auto au fost prinşi băuţi la volan, în cadrul operaţiunii "Nopţi Albe", care s-a desfăşurat în Capitală. Printre ei s-au nimerit şi femei. Iar una din ele a enunţat:

"Domnilor polițiști, niște mizerabili sunteți. Eu sunt tot din pol..  din ăăă..  mizerabili, să știți voi. Mizerabili sunteți. - Scoateți vă rog cheile din mașină. - Familia să o scrii la toți".

Şoferiţa, aflată în stare avansată de ebrietate, i-a amenințat pe poliţişti că vor fi eliberați din serviciu.

''Doamna a început să se revolte, să ne amenințe cu eliberarea din serviciu. A fost efectuată expertiza medicală care a arătat 0,66 mg/l în aerul expirat. După care se va purcede la o procedură penală'', a comentat inspectorul de patrulare Alexandru Cuiban.  

Şoferița băută are propria teorie conspiraţionistă: "Am fost oprită, am servit. Da, am servit la volan, sunt gata să răspund în normele legislației în vigoare, dar nu mai mult decât s-au apropiat de mine nu doi polițiști, dar patru. Plus la toate pot să consider că a fost o comandă deja, pentru că este atât de aranjat că nici nu pot să îmi închipui mai mult.''

Un alt conducător auto a refuzat să treacă testul de alcoolemie. Acesta și-a chemat în ajutor prietenii, prin telefon: ''Nu mai este. Eu o să zic asta pe urmă când o să vreau să fac... Dar lor asta le este totuna, măi, din ce cauză tu refuzi și așa mai departe. Nu am zis nimic, eu o să zic pe urmă când toate astea se vor lămuri. Eu știu la cine să mă adresez acolo. Cam așa ceva.''

Şoferii care au fost prinşi la volan în stare de ebrietate riscă să rămână fără permis de conducere pe o perioadă de trei ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu