(VIDEO) Nava sub pavilion moldovenesc, cu şapte persoane la bord, care era pe cale să se scufunde în Marea Neagră, SALVATĂ

Embed:

O navă sub pavilion moldovenesc a fost pe cale să se scufunde în Marea Neagră, în apropiere de judeţul român Constanţa.

Cei şapte oameni care se aflau la bordul ambarcațiunii au fost evacuaţi de salvatorii români. Echipajul era format din marinari din Rusia, Ucraina si Republica Moldova.

Potrivit informaţiilor preliminare, în vas a început să intre apă din cauza unei fisuri. Ambarcaţiunea a tractată până în portul din Constanţa. Aceasta venea din Odesa şi avea o încărcătură de 1.600 de tone.

Potrivit hotnews.ro, comandantul navei a avut nevoie de îngrijiri medicale în momentul sosirii la ţărm, primind asistenţa de specialitate din partea unui echipaj de ambulanţă, dar nu a fost nevoie de transportul acestuia la spital.

La începutul acestei luni, o navă turcească sub pavilion moldovenesc a naufragiat tot în Marea Neagră, în apropiere de peninsula ucraineană Crimeea.

La bordul vasului se aflau opt oameni, cetăţeni ai Azerbaijanului şi Ucrainei. Atunci, toţi marinarii au fost salvaţi de o navă a Federaţiei Ruse.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu