(VIDEO) Moldovenii dau năvala în sălile de fitness: Bărbaţii îşi fortifică muşchii, femeile îşi subţiază silueta

Embed:

Odată cu încălzirea vremii, tot mai mulţi moldoveni îşi petrec timpul în sălile de fitness. Bărbaţii vor să-şi fortifice muşchii, iar femeile să încapă în rochia pe care au cumpărat-o în vară.

"Este primăvară şi, bineînţeles, în această perioadă tot mai mulţi oameni vin la centrele de sport. Clienţii vor să slăbească şi să arate bine", explică Alexandr Sokolov, antrenor de fitness.

Oamenii spun că odată cu încălzirea vremii, renunţă la sedentarism şi fac mai multă mişcare. Iată ce au declarat intervievaţii:

"Cred că oricare femeie are nevoie de sala de sport. Mai devreme sau mai târziu se ciocneşte cu unele situaţii în viaţă când trebuie să arate bine, când silueta trebuie să fie perfectă",

"Sunt obişnuit să fac sport, este o necesitate fizică. Este ca şi igiena de dimineaţă, te speli pe dinţi, îţi calci hainele...".

Nutriţioniştii îndeamnă persoanele care vor să slăbească să respecte dieta şi să nu piardă mai mult de 1-2 kilograme pe lună.

"Dacă nu se respectă o dietă corectă pot apărea aşa schimbări precum căderea părului, unghiile devin fragile, pielea dcapătă o culoare aşa mai pământie", atenţionează Veronica Vâzdoagă, medic dermatolog-cosmetician.

Preţul pentru un abonament la o sală de fitness porneşte de la aproximativ 270 de lei pe lună şi poate ajunge la 20 de mii de lei anual.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu