(VIDEO) Mihai Ghimpu spune că actuala criză politică poate fi depăşită printr-o SINGURĂ soluţie

Embed:

Criza politică în care s-a pomenit ţara noastră poate fi depăşită doar prin crearea unei noi Alianţe. Este opinia preşedintelului PL, Mihai Ghimpu. Potrivit lui, toate relele vin de la şeful liberal-democraţilor, Vlad Filat, care face jocul Moscovei. Declaraţiile au fost făcute la Fabrika. 

"Cheia este în mâna noastră, a tuturor. Ca să deblocăm Parlamentul, chiar dacă noi facem AIE 3, nu putem până nu-l reinstalăm pe Lupu, pentru că doar Lupu poate deschide şedinţa", a spus Mihai Ghimpu.

În replică la declaraţia lui Vlad Filat, care a spus că nu va negocia cu Mihai Ghimpu, liderul PL a spus că Filat nu are dreptul să vină cu condiţii. 

"Dacă el consideră aşa, iar PD acceptă, le doresc succes. Noi vom sta în opoziţie mai bine. El încă mai condiţionează că nu cu Ghimpu. Hoţul încă condiţionează în loc să bage capul între pene ca o curcă, el încă mai condiţionează. Dacă el o să vină cu condiţii de acestea, clar că o să fie alegeri anticipate", a mai spus Mihai Ghimpu.

Publika.md aminteşte că actuala criză politică a început în februarie, când Vlad Filat a denunţat Acordul de constituire al AIE. Ulterior, Guvernul condus de acesta a fost demis printr-o moţiune de cenzură, iar ieri, PLDM împreună cu PCRM l-au demis din funcţia de preşedinte al Parlamentului pe Marian Lupu. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu