(VIDEO) Miami Heat, fără rivali în NBA

Embed:

Miami Heat are o evoluţie senzaţională în NBA! Campioana en-titre a ligii nord-americane de baschet a obţinut cea de-a 16-a victorie consecutiă, după ce a învins la limită Orlando Magic. Într-un alt meci, Los Angeles Clippers s-a impus în faţa formaţiei Milwaukee Bucks

Miami Heat a învins cu emoţii formaţia Orlando Magic cu scorul de 97-96, aceasta fiind a 16 victorie consecutivă, ceea ce înseamnă un record absolut al clubului. Cel mai bun jucător al meciului a fost vedeta echipei din Florida, LeBron James. Acesta a reuşit să-şi treacă în cont 26 de puncte. 

Într-un alt meci, Los Angeles Clippers a spulberat gruparea Milwaukee Bucks cu scorul de 117-101. Blake Griffin a făcut spectacol şi a reuşit să marcheze 23 de puncte pentru Clippers, în timp ce Brandon Jenkins a fost cel mai bun în echipa învinsă cu 18 puncte.

San Antonio Spurs a învins Chicago Bulls cu scorul de 101-83, iar Boston Celtics s-a impus în faţa formaţiei Indian Pacers cu 83-81. Golden State Warriors a învins, pe teren propriu, Sacramento Kings cu scorul de 87-83.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu