(VIDEO) Mai mulţi oficiali au pregătit bucate tradiţionale în Piaţa Marii Adunări Naţionale. "Sunt foarte gustoase"

Embed:

Ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, şi secretarul general al Preşedinţiei Moldovei, Ion Păduraru, şi-au demonstrat calităţile de bucătari. Din bucatele gătite de oficiali în Piaţa Marii Adunări Naţionale au putut gusta toţi doritorii.

Reţeta zilei a fost tocăniţa din carne de porc, cu legume, mămăligă şi brânză de oi. "Atunci când am pregătit şi am călit carnea, am mers iniţial cu mult usturoi de la început, fiindcă îi face un gust deosebit. Am preparat legumele separat, fiindcă am călit ceapa cu morcovul ca să nu-şi piardă calităţile nutritive", a declarat ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov.

Iar secretarul general al Preşedinţiei a demonstrat că mămăliga poate fi gustoasă şi a doua zi după ce a fost preparată. "Un mic dejun sau o gustare tradiţională ţărănească din ceea ce a rămas de ieri. O mămăligă prăjită cu o pastă făcută din telemea de oaie, verdeaţă, roşii", a menţionat acesta.

Oamenii au aşteptat cu răbdare să guste din bucate. Aceştia au avut doar cuvinte de laudă pentru oficialii care au devenit pentru o zi bucătari.

"Tare gustoasă. Mulţumim. Mămăligă gustoasă".

"Nu numai că sunt la conducere. Mă rog, ministrul Agriculturii. Că e un bucătar iscusit, asta a dovedit".

"Mâncarea făcută de domnul Bumacov este foarte bună. Ferice de femeia lui".

Tradiţia de a găti bucate pentru oaspeţii care participă la Sărbătoarea Vinului a fost instituită de Ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, acum câţiva ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu