(VIDEO) Liderii Coaliţiei de guvernare anunţă o acţiune de amploare în Piaţa Marii Adunări Naţionale. "Vom fi mulţi. Foarte mulţi"

Embed:

În Piaţa Marii Adunări Naţionale din centrul Chişinăului va avea loc o acţiune de amploare pe 3 noiembrie. Anunţul a fost făcut de liderul PD, Marian Lupu, şi de preşedintele PLDM, Vlad Filat, în cadrul unei Ediţii Speciale de la Publika TV.

"Mulţi oameni erau indignaţi de debandada PCRM şi vroiau contramanifestaţii. Am spus "nu" pentru că sunt principii foarte periculoase. Mulţi cetăţeni vor o platformă pentru susţinerea cursului european al Republicii Moldova. Nu va fi o acţiune îndreptată împotriva cuiva sau a ceva. Va fi o acţiune în susţinerea viitorului acestei ţări, a progresului, a modernizării. Suntem siguri că va aduce multe lucruri bune", a subliniat Marian Lupu.

Acţiunea va fi organizată de toate cele trei componente ale coaliţiei, fapt confirmat şi de liderul PLDM.

"Vom organiza pe 3 noiembrie o acţiune pentru o Moldovă europeană, unde vor veni oamenii să îşi expună punctul de vedere privind viitorul ţării. Nu vor veni cu tobe, cu injurii sau cu agresivitate, ci cu zâmbete. Această manifestare este necesară. Vom fi mulţi. Foarte mulţi. Am experienţa necesară şi în comunicare cu colegii am ajuns să organizăm această acţiune. Această acţiune va fi organizată în comun. Mă refer la partide şi la oameni de bună credinţă", a declarat Vlad Filat.

Amintim că PCRM a anunţat că în curând va face publică ziua în care va organiza ceea ce comuniştii au numit "marşul spre Chişinău". Ei au spus că manifestaţia va avea loc în luna noiembrie şi la ea vor participa oameni din toate raioanele ţării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu