(VIDEO) Lazăr promite că acordul de constituire a viitoarei coaliţii va fi făcut public. "Sunt sanşe să fie semnat până joi"

Embed:

Discuţiile au avansat în cadrul negocierilor, acum se vorbeşe despre funcţionarea unor instituţii ale statului, iar acordul va fi făcut public în curând. Despre asta a anunţat reprezentantul PD Valeriu Lazăr, după ce negociatorii s-au întrunit şi astăzi, pentru a discuta despre viitoarea coaliţie.

"Am avansat puţin, în raport cu discuţile avute ieri. E o relaţie invers proporţională. Cu cât mai puţin ne rămâne de discutat, cu atât mai greu este de negociat. Am intrat în zona persoanelor. Vorbim despre instituţii importante şi persoane importante, iar discuţiile sunt pe potrivă. Creşte în intensitate tonalitatea discuţiilor, dar aparenţele uneori înşală", a declarat Valeriu Lazăr, fără a da vreun nume.

Totodată, reprezentantul PD a ţinut să menţioneze că există şanse ca acordul să fie semnat şi făcut public până joi.

"Când vom avea opţiunea finală, întreg acordul va fi dat publicităţii. Totul se va întâmpla în aceeaşi zi. Sunt toate şansele ca până joi să reuşim să semnăm acest acord. Discutăm despre câteva instituţii, printre care se regăseşe şi CNA. Şi despre FISC, şi despre Vamă discutăm. Sunt instituţii, pentru ca ele să lucreze mai transparent şi mai eficient. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta", a conchis Lazăr.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu