(VIDEO) L-a omorât, l-a îngropat în pădure şi i-a luat maşina

Embed:

Un bărbat din raionul Nisporeni a fost bătut până la moarte de un tânăr, după ce s-a înţeles cu acesta să-i vândă maşina. Incidentul s-a produs săptămâna trecută, în jurul orei 02.30, în satul Soltăneşti, Nisporeni.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani plecase în oraşul Nisporeni să-şi vândă automobilul şi a dispărut.

Potrivit poliţiştilor, acesta s-a întâlnit cu cumpărătorul şi împreună au plecat la Chişinău, pentru a perfecta actele notariale pentru automobil. Cel din urmă nu a oferit însă suma negociată, de 11.000 euro.

În aceeaşi seară, ambii au plecat în satul Soltăneşti, unde suspectul trebuia să transmită banii victimei. În jurul orei 2:30, după ce au trecut pe la bar, s-au dus acasă la "cumpărător", care însă, neavând suma totală, i-a spus că are numai 4 mii euro, iar restul banilor îi va achita mai târziu, după ce îi va câştiga.

În cele din urmă, cei doi s-au luat la ceartă, iar suspectul a ieşit din casă, a luat un fragment de ţeavă metalică, cu care a intrat în casă şi i-a aplicat bărbatului o lovitură, în regiunea capului, de la care ultimul a căzut sângerând pe un pat. Criminalul l-a mai lovit o dată în cap, apoi i-a mai aplicat 4-5 lovituri cu ţeava peste regiunea toracelui.

Convingându-se că bărbatul este mort, suspectul a luat cadavrul, l-a pus în portbagajul automobilului BMW şi l-a dus în pădurea din apropierea localităţii, unde l-a astupat cu crengi.

Suspectul luase cu el şi hainele murdare de sânge, pe care le-a lăsat în pădure. A doua zi s-a dus şi a îngropat cadavrul într-un loc, iar hainele în altul.

Acum, bărbatul este cercetat penal în baza articolului "Omor intenţionat". Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu