(VIDEO) Jurnal TV a ascuns faptul că reporterul Vadim Ungureanu a fost agresat de reprezentanţii partidului "DA"

Embed:

Postul Jurnal TV al interlopului fugar Victor Ţopa a ascuns faptul că reporterul Today.md, Vadim Ungureanu, a fost agresat de reprezentanţii partidului "DA". Cel puţin asta susţine jurnalistul Gabriel Călin. El a publicat pe Facebook un video din arhiva Jurnal TV, care dovedeşte acest lucru. 

În imaginile tăinuite de Jurnal TV se vede că Vadim Ungureanu a fost scos afară cu forţa din Casa de Cultură din Cimişlia și lovit de susținătorii Platformei "DA". Cel care i-a determinat la asemenea acţiuni a fost chiar liderul formaţiunii, Andrei Năstase. Incidentul a avut loc în luna iunie a anului trecut.

Vadim Ungureanu a căzut din cauza durerilor cauzate. Apoi, acesta a fost luat la rost de Andrei Năstase şi de susţinătorii acestuia.

Aceştia l-au oprit să asiste la întrunire, deşi a avut loc într-o instituţie publică:

"- De ce mă bruscaţi, domnule?
- Pentru că nu ai ce căuta aici.
- Am venit acasă la dumneavoastră acasă, domnul Moţpan
- Este închiriat de Platforma "Demnitate"
- Dar de unde aţi luat bani?
- De la mine, eu am plătit".

În urma acestui caz, Inspectoratul de Poliţie Cimişlia a deschis o cauză penală pe fapte. Anterior, au mai fost înregistrate cazuri când liderii Partidului "DA" în spatele căreia stau interlopii fugari Victor şi Viorel Ţopa l-au agresat pe jurnalistul Vadim Ungureanu. Î

În timpul unei conferinţe de presă, organizată în Piaţa Marii Adunări Naţionale de liderii formaţiunii, reporterul portalului today.md a fost lovit în burtă de unul dintre protestatari. După acest incident, ONG-urile media și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu cazurile de agresiune asupra jurnaliștilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu