(VIDEO) Iată cine a făcut parte din delegaţia lui Serghei Şoigu, la Chişinău

Embed:

În data de 24 august, Ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu a vizitat ţara noastră, la invitaţia şefului statului Igor Dodon. Preşedinţia nu a oferit multe detalii despre organizarea acestei vizite şi a ascuns informaţiile despre componenţa delegaţiei ruse.

CITEŞTE ŞI: Şoigu vine la Chişinău cu ZECI de agenţi de securitate şi generali din Statul Major al Armatei ruse. Ce spune Preşedinţia

În cadrul vizitei în Republica Moldova, Serghei Şoigu a mers şi la Tiraspol, unde a avut o întrevedere cu Vadim Krasnoselski. Presa din stânga Nistrului scrie că cei doi au depus flori la monumentul lui Alexandr Nevski, ulterior Şoigu le-a oferit unor militari medalii pentru consolidarea unităţii militare. 

Presa mai scrie că din delegaţia lui Serghei Şoigu au făcut parte adjunctul Ministrului Apărării rus Alexandr Fomin, şef de direcţie de la Marele Stat Major al Armatei ruse Serghei Rudskoi, Ambasadorul Rusiei la Chişinău Oleg Vasneţov, şef de direcţie din cadrul Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse Victor Goremîkin, dar şi şeful direcţiei generale Cooperare Militară Internaţională de la Ministerul rus al Apărării Alexandr Kşimovskii.  

Lasă un comentariu