(VIDEO) Glume pe seama lui Obama! Două sportive i-au ţinut coarne într-o poză. IATĂ CUM A REACŢIONAT LIDERUL DE LA CASA ALBĂ

Embed:

Nu oricine îndrăzneşte să-i ţină coarne celui mai puternic om de pe planetă. Dar preşedintele american s-a ales cu ele chiar într-o poză, după o recepţie la Casa Albă. Realizatorul CNN Jeanne Moos a făcut o adevărată investigaţie ca să afle cum s-a ajuns în această situaţie şi dacă Obama ştia ce se întâmpla în spatele lui.

Preşedintele american este considerat liderul lumii democratice, aşa că două jucătoare de baschet s-au simţit în drept să-i ţină coarne.

Chiar dacă toţi sunt obişnuiţi ca Obama să facă glume, de data aceasta preşedintele a fost întrecut de două sportive din echipa Universităţii din Connecticut.

"Mai am multe de învăţat în ce priveşte predicţiile în baschet", a spus Barack Obama.

Făptaşele au fost identificate. Mai ales că Stefanie Dolson şi Kiah Stokes au şi postat poza buclucaşă pe reţele de socializare.

Echipa de investigaţii a CNN, pe care o vedeţi acum, a aflat adevăratul vinovat care a instigat la această sfidare a demnităţii prezidenţiale.

Ispita a fost însă prea mare, aşa că în doar 10 secunde au şi apărut coarnele. După fotografia cu echipa de baschet, Obama chiar a dat mâna cu cele care au îndrăznit să facă glume pe seama lui.

Probabil, o astfel de încercare cu lideri mai duri, de genul lui Vladimir Putin şi Kim Jong Un, le-ar fi costat foarte scump pe sportivele buclucaşe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu