(VIDEO) Ghinionul îl urmăreşte pe Kubica! Pilotul polonez a suferit un nou accident şi era cât pe ce să intre într-o cireadă

Embed:

Robert Kubica este urmărit în continuare de ghinion! Pilotul polonez a suferit un accident în testele efectuate pentru Raliul Poloniei din Campionatul European de Raliuri. Din fericire, Robert Kubica a scăpat nevătămat.

Maşina lui Robert Kubica s-a rostogolit de câteva ori după ce pilotul a pierdut controlul volanului pe un dâmb şi a fost la un pas să lovească vacile dintr-o cireadă.

Chiar dacă a fost grav avariat în urma incidentului, vehicului lui Kubica, Citroen, va putea fi reparat la timp pentru a-i permite polonezului să concureze în Raliul Poloniei, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni.

Robert Kubica, în vârstă de 28 de ani, s-a retras din Formula 1 după accidentul teribil la raliul demonstrativ din Andorra, în 2011. Polonezul a rămas cu mâna dreaptă parţial paralizată şi a revenit oficial în curse abia în acest an, când s-a înscris la Campionatul European de raliuri. 

Kubica a mai participat la trei etape în Campionatului European, însă de fiecare dată a fost nevoit să abandoneze din postura de lider, în urma unor accidente survenite pe fondul unor greşeli personale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu