(VIDEO) Geta Burlacu s-a dat în spectacol aseară, după ce a făcut accident

Embed:

Spectacol nocturn cu Geta Burlacu. Noaptea trecută, vedeta a tamponat o maşină parcată pe marginea unui drum din sectorul Botanica al Capitalei. Martorii susţin că interpreta era în stare de ebrietate şi a fugit de la locul accidentului. La scurt timp ea a revenit, însă, şi a oferit un spectacol pentru trecători. Poliţiştii susţin, însă, că interpreta nu a consumat alcool.

Accidentul a avut loc în jurul orei două, pe strada Plaiului din Capitală. Văzând jurnaliştii, interpreta nu a ezitat să se dea în spectacol.

Deşi martorii spun că vedeta era în stare de ebrietate, Geta Burlacu îi contrazice. Mai mult, ea chiar povesteşte cât de atentă este atunci când se află la volan. "Deseori mă strădui foarte mult să trec foarte atent pe lângă fiecare maşinuţă foarte bună sau foarte bună pentru stâpân, ca să nu o ating", relatează interpreta.

"Se afla în stare de ebrietate. Avea miros de alcool. Poliţia Rutieră a hotărât să o lase. Mă rog, e Geta Burlacu, e artistă şi să-i de-a pace", a declarat unul dintre martori.

Potrivit poliţiştilor, testul de alcoolemie a dat un rezultat negativ. Acum oamenii legii cercetează circumstanţele în care s-a produs accidentul. Cert este că, după tamponare, interpreta a urcat din nou la volan.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu