(VIDEO) Formaţia Univox a susţinut un concert fără instrumente muzicale. "Este fascinant când auzi muzică live"

Embed:

Formaţia Univox a susţinut un concert, dedicat Crăciunului, la Filarmonica Naţională. Invitaţi la acest eveniment au fost Geta Burlacu şi Petru Haruţă. Dar, să nu credeţi că a fost un simplu concert, a fost un "a capella performance", adică fără instrumente muzicale.

"Eu consider că este minunat când se întâmplă astfel de lucruri! Este fascinant când auzi muzică live şi, mai ales, vocal în aşa mod, în aşa format", a declarat Pentru Haruţă trompetistul Petru Haruţa.

"Acest concert este foarte frumos pentru ca este în preajma sărbătorilor de iarnă. Sunt piese de jazz standard, multe colinzi, piese româneşti, americane, dar şi germane", a menţionat interpreta Geta Burlacu.

Chiar dacă sala a fost aproape goală, cei care au veni sunt oameni care apreciază creaţia trupei Univox şi muzica adevărată.

"Foarte frumos cântă! Iar vocaliştii sunt, pur şi simplu, extraordinari! Totul e superb!", a spus o tânără.

"O astfel de muzică o fac profesioniştii. Cei mai profesionişti", a adăugat un bărbat.

"Despre Univox pot să vorbesc zile şi nopţi, pentru că anume cu ei am început cândva în 1999. Atunci ne-am adunat şi am hotărât să facem un lucru frumos. Vreau să le doresc un la mulţi ani şi să le mulţumesc băieţilor că întotdeauna au loc şi pentru mine în trupă", a punctat Geta Burlacu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu