(VIDEO) Fiecare cu ale lui, la şedinţa Primăriei Chişinău: Chirtoacă face haz pe seama unei funcţionare, iar ea îşi continuă discursul

Embed:

Veselie mare la şedinţa de astăzi a Primăriei. Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a făcut haz pe seama unei funcţionare, după ce a întrebat-o ce manifestaţii vor avea loc pe 9 mai. Primarul nu s-a putut abţine şi a râs în hohote de şefa Direcţiei social umanitară şi relaţii interetnice, Nina Stratulat, care îi explica ce evenimente vor avea loc.

"Doamna Stratulat, vorbiţi de pe pereţi, nu vă supăraţi. Pentru vârsta şi experinţa dumneavostră, vă rog, dacă o să mai interveniţi la şedinţele operative, pregătiţi-vă să spuneţi fraze mai clare, corecte şi mai obiective", a declarat edilul.

Şefa Direcţiei social umanitară şi relaţii interetnice nu a părut deranjată de atitudinea primarului şi a continuat să vorbească. Astfel, discuţiile la acest subiect au avut loc minute bune, fără a fi luată vreo decizie.

Totodată, Dorin Chirtoacă i-a spus Ninei Stratulat că nu cunoaşte prevederile legale: "Eşti şefa Direcţiei şi nu poţi să articulezi corect prevederile legale. Doamne fereşte! Pentru mine nu e o problemă să mă contrazic cu dumnevoastră în faţa presei. Trebuie să aveţi propria opinie. Însă, nu este în regulă dacă punctele de vedere pe care le aveţi dumneavoastră se întorc după cum mă întorc eu".

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu