VIDEO EXCLUSIV: Fostul şef al Fiscului PROMITE că nu va părăsi ţara şi se va prezenta la judecată

Embed:

Fostul şef al Inspectoratului Fiscal Nicolae Vicol promite că nu va mai părăsi ţara când vor avea loc şedinţele de judecată în care figurează ca bănuit.

Astăzi a început o nouă şedinţă în dosarul fostului şef al Fiscului. Dacă Nicolae Vicol ar fi lipsit şi de această dată, el risca să fie anunţat în căutare generală.

Nicolae Vicol însă s-a prezentat şi a oferit un interviu exclusiv echipei Publika TV.

"Am fost într-o deplasare de serviciu în afara ţării şi am avut o criză. Am fost internat în spital la un tratament. – Intenţionaţi să mai plecaţi din ţară? – Nu", a spus Nicolae Vicol.

Fostul şef al Fiscului se declară nevinovat şi spune că lipsele de la şedinţele anterioare de judecată au fost motivate.

În dosar figurează fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat Nicolae Vicol, secretarul General adjunct al Guvernului Eduard Bănăruc, un fost angajat al Fiscului, omul de afaceri Vasile Gudima şi foşti angajaţi ai CNA.

Citeşte şi: Imagini VIDEO cu ofiţerii CNA în casa şefului Fiscului, Nicolae Vicol

PUBLIKA.MD aminteşte că fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol, a fost reţinut, în luna februarie 2013, fiind bănuit de corupere pasivă, abuz în serviciu şi încălcarea inviolabilităţii vieţii private prin interceptări telefonice.

Fostul demnitar s-a remarcat prin răspunsurile sale docile -  "Da, şefu!" - într-o coversaţie telefonică cu prim-ministrul de atunci Vlad Filat şi prin faptul că i s-a lăudat naşului său cu maşina "mişto" pe care a cumpărat-o

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu