Video EMOȚIONANT prin care democrații le mulțumesc alegătorilor săi pentru încredere

Embed:

Formațiunile politice care au intrat în noul Parlament, dar şi unele dintre cele care nu au trecut pragul au adresat mai multe mesaje de mulţumire alegătorilor pentru voturile exprimate la scrutinul din 24 februarie. Echipa PDM, de exemplu, a decis să-şi manifeste recunoştinţa faţă de oameni într-un mod inedit.

"Pentru cine să fim mai buni, pentru cei care ne stau în braţe din prima zi a lor pe acest pământ, atunci când parcă ne-am născut şi noi a doua oară."

În filmuleţul video emoțional al PDM este redată munca asiduă pe care Guvernul şi instituţiile care se subordonează executivului a depus-o în ultimii trei ani.

"Pentru toţi cei care în fiecare zi-s eroi, pentru toţi de lângă noi, pentru toţi cei care se iubesc, pentru toţi cei care aici trăiesc pentru ei să facem bine şi să fim mai buni. Pentru toţi, PDM, Pentru Moldova, vă mulţumim pentru încredere."

Şi premierul Pavel Filip a venit cu un mesaj de mulţumire, la prima şedinţă a Cabinetului de miniştri de după alegeri. El a mai făcut precizarea că miniştrii, care au degrevat din funcţii în timpul campaniei electorale, au revenit la muncă, iar Guvernul va fi pe deplin funcţional până la formarea unui nou executiv.

"Mulțumesc tuturor celor care au fost implicați și au asigurat ca aceste alegeri să fie petrecute într-un mod corect, profesionist. Vreau să mulțumesc cetățenilor, cei care au participat în acest scrutin. Cred că, totuși, este partea cea mai responsabilă a societății căreia îi pasă și se implică pentru a alege un Parlament, care ulterior urmează să intervină întru a rezolva problemele", a declarat Pavel Filip, prim-ministru.

Mai mult, unii dintre concurenţii electorali, care nu au ieşit învingători la scrutinul parlamentar, au ţinut să-i felicite şi pe contracandidaţi. 

Printre ei şi Valeriu Ghilețchi, care a candidat independent pe circumscripția 51, SUA şi Canada, care l-a felicitat pe concurentul desemnat de Blocul PAS-PPDA, Dumitru Alaiba, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Campania s-a încheiat, viața însă continuă, la fel și lupta pentru cauza în care am crezut mereu, a menţionat Ghileţchi. 

Lasă un comentariu