(VIDEO) Bătaie ORIBILĂ între fani la meciul Zimbru-Dacia. Câinii-poliţişti au MUŞCAT suporterii

Embed:

(UPDATE 19.52) Potrivit jurnalistului Mihai Sâtnic, bătaia a izbucnit la sfârşitul primei reprize a meciului.  Fanii Daciei au pătruns pe stadion, deşi accesul la meci era interzis pentru ei şi au început să arunce cu fumigene şi torţe, scandând "Dacia, Dacia". Acest gest i-a mobilizat pe suporterii Zimbru care s-au apropiat de primii şi ostilităţile s-au declanşat. Au fost implicaţi circa 100 de fani. Câinii poliţiştilor i-au muşcat pe unii din ei, inclusiv un cameraman de la o staţie TV. 

Partida a fost reluată imediat ce terenul a fost curăţat de fumigene.

(UPDATE 19.40) Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir, a declarat că 15 suporteri mai agresivi au fost ridicaţi de poliţie şi transportaţi la Comisariatul de Poliţie Botanica pentru documentare. "Penalizarea ar putea fi atât administrativă, cât şi penală", a spus ofiţerul. Adrian Jovmir a afirmat că poliţia a acţionat conform prevederilor legale şi a dislocat sufiente forţe pentru a stopa violenţele. 

(19:11) O bătaie monstruoasă a izbucnit acum câteva momente între fani la meciul Dacia-Zimbru care urma să se joace astăzi. 

Reporterul Publika TV relatează că poliţiştii au fost nevoiţi să lanseze câinii pentru a încerca să stăvilească spiritele înfierbântate ale suporterilor.

Fanii au intrat pe stadion, deşi acest lucru le era interzis.

PUBLIKA.MD precizează că nu este pentru prima dată când suporterii Zimbru suint implicaţi în astfel de manifestări. Pe 28 februarie aceştia au schimbat pumni cu omologii de la Milsami

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu