(VIDEO) Au jefuit un centru de fitness din Capitală, cu ajutorul paznicului

Embed:

Au înscenat jaful într-un centru sportiv din Capitală, pentru ca poliţia să nu le poată da de urmă, apoi au sustras bani şi bunuri în valoare de circa 40.000 lei. Acum riscă să petreacă după gratii următorii 10 ani. Este vorba despre doi tineri din raionul Floreşti, care au acţionat în complicitate cu paznicul centrului.

Potrivit poliţiştilor, în seara zilei de 7 ianuarie curent, în jurul orei 00.00 noaptea, trei persoane cu cagule pe faţă au pătruns în incinta unui centru de fitness, prin forţarea geamului de la nivelul doi. Aceştia au deteriorat uşa de la oficiul administraţiei şi au deschis safeul, de unde au sustras circa 1.600 euro, 100 dolari SUA şi 7.350 lei. Din alte oficii au furat o tabletă de model ” MID WM8650”, un notebook şi alte bunuri materiale. Suma pagubei constituie circa 40.000 lei.

La scurt timp, anchetatorii i-au identificat şi i-au reţinut pe presupuşii atacatori. Aceştia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele cuprinse între 23 şi 29 de ani, anterior judecaţi, originari din raionul Floreşti.

Oamenii legii au constatat că şi paznicul centrului era în complicitate cu suspecţii, toţi trei  au înscenat atacul tâlhăresc. Aceştia au prevăzut toate circumstanţele. I-au aplicat lovituri paznicului în vârstă de 19 ani, l-au imobilizat şi i-au legat mâinile la spate cu un cablu de la telefon. Paznicul s-ar fi tăiat intenţionat la mână, cu un ciob de sticlă.

În rezultatul percheziţiilor efectuate la domiciliile bănuiţilor, poliţiştii au depistat o parte din bunurile lucrurile furate, cagule şi o rangă din metal care a fost folosită la săvârşirea infracţiunii.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă închisoare de la 6 la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu