(VIDEO) Atmosferă incendiară la cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional GUSTAR. "Îmi place dispoziţia de aici"

Embed:

Forfotă şi distracţie mare în rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi. Cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional GUSTAR este în toi. Zeci de meşteri populari şi-au expus obiectele de artizanat, iar interpreţii autohtoni se întrec la muzică de calitate.

Programul Festivalului "Gustar" este şi în acest an extrem de variat. Expoziţii de obiecte de artizanat, sărmăluţe, plăcinte de tot felul şi melodii multinaţionale din Balcani şi centrul Europei. Toate acestea au atras mii de turişti din ţară, dar şi de peste hotare.

"Îmi place dispoziţia de aici, că oamenii sunt liberi, fără dress-cod, fără scaune. Cred că o să vin, dacă se va organiza, şi la anul", a declarat o turistă.

"Totul ne place, natura, totul", a adăugat o femeie.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a participa şi la ateliere tematice. Olarii şi-au dezvăluit câteva dintre secrete cu cei interesaţi.

Distracţia în prima zi a festivalului va dura până dimineaţa. Festivalul Gustar se va încheia duminică. Biletul costă 50 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu