(VIDEO) "Are o voce FANTASTICĂ!" Aliona Moon, apreciată de foştii participanţi la Eurovision

Embed:

Anul acesta, reprezentanta ţării noastre la Eurovision, Aliona Moon, a rupt gura târgului şi a adus iarăşi Moldova în prim-plan. Artiştii moldoveni care au participat la acest concurs au doar cuvinte de laudă despre tânăra interpretă.

"Am stat cu sufletul la gură. I-am ţinut pumnii Alionei, pentru că a meritat să evolueze pe scena Eurovisionului. Îmi doresc ca Moldova să intre în top zece", a declarat interpreta Nelly Ciobanu.

"Mi-a plăcut foarte mult. O felicit. A cântat foarte frumos. E frumos şi show-ul. Să se concentreze pe ce are de făcut acolo, că o face foarte bine", spune cantăreaţa Natalia Barbu.

"Ea a fost, după părerea mea, cea mai interesantă şi cea mai corectă şi vocea şi show-ul au fost la un nivel foarte înalt", crede solistul formaţiei Zdob şi Zdub, Roman Iagupov.

"Am o părere foarte bună. Am urmărit împreună cu soţul şi am fost foarte emoţionaţi. A evoluat cel mai bine din punct de vedere vocal. Asta însemna Eurovision, iar Aliona are o voce fantastică", crede soprana Valentina Naforniţă.

Aliona Moon va evolua în finala de sâmbătă a Eurovisionului, iar concurenţa se anunţă a fi una pe măsură. 

Republica Moldova este prezentă de puţin timp pe scena Eurovision-ului. Totuşi, ţara noastră a păşit cu dreptul la acest concurs, atunci când Zdubii ne-au făcut să ne simţim mândri că suntem moldoveni. Au urmat prestaţii diferite ale interpreţilor moldoveni, în cadrul acestui concurs european. Să urmărim cine ne-a reprezentat ţara la Eurovision de-a lungul acestor ani.

Bunica de la Văleni, alături de băieţii de la Zdob şi Zdub, au bătut toba pe nota 10, iar Moldova s-a plasat, la prima participare în concurs, direct pe locul 6.

Un an mai târziu, Natalia Gordienko şi Arsenie au avut însă o prestaţie mult prea modestă.

Totuşi, Moldova şi-a revenit în anul următor, atunci când Natalia Barbu, cu piesa "Fight", a reuşit să se plaseze pe locul 10. În perioada următoare, reprezentanţii ţării noastre nu au prea strălucit: Geta Burlacu nici macăr nu s-a calificat în finală, iar Sunstroke Project şi Olia Tira s-au plasat pe locurile de la coadă. La concursul de la Moscova, însă, Nelly Ciobanu s-a prezentat ceva mai bine.

Zdubii au mai participat o dată cu piesa So Lucky, dar nu au mai fost la fel de convingători ca prima dată. Iar anul trecut Pasha Parfeni a avut o prestaţie destul de bună, reuşind să se plaseze pe locul 11.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu