(VIDEO) Anunţul care i-a surprins pe toţi! O campioană de la Wimbledon îşi ia rămas bun cu lacrimi de la tenisul profesionist

Embed:

Campioana de la Wimbledon, Marion Bartoli, şi-a anunţat retragerea din tenisul profesionist. Franţuzoaica a declarat printre lacrimi, că nu mai poate continua să joace în circuitul mondial, la scurt timp după ce a fost învinsă de românca Simona Halep, în turul doi la Cincinnati.

Câştigătoarea ultimei ediţii a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, Marion Bartoli, a decis să-şi încheie cariera în tenis la vârsta de 28 de ani. Motivul retragerii fiind forma fizică în care află acum şi numeroasele accidentări pe care le-a avut în ultima perioadă.

"Acesta a fost, de fapt, ultimul meu meci din carieră. Îmi pare rău. Este timpul să mă retrag şi să-mi închei cariera. Simt că e timpul să plec", a spus tenismena.

Anunţul făcut de Bartoli a surprins pe toată lumea, deoarece aceasta părea că este în formă, după ce a cucerit acum şase săptămâni primul ei trofeu la un turneu de Mare Şlem din carieră, iar acum se pregătea pentru US Open.

De-a lungul carierei, Marion Bartoli, a obţinut opt titluri şi a fost de 11 ori finalistă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu